• Darba laiks: 10:00 - 18:00 Brīvdienās: brīvs

  • Tālrunis: 26637111

Seko mums:



Profesionāli padomi. Kvalitatīva santehnika. Lieliskas vannasistabas.

Vannu pasaule – Tavs labākais ceļvedis santehnikas pasaulē un vannistabas dizainā.

Jau vairāk nekā desmit gadu mēs palīdzam uzlabot Tavu vannasistabu. Visu šo laiku esam piedāvājuši visplašāko santehnikas klāstu internetā par labākajām cenām un ātrāko piegādi, to visu papildinot ar pieredzējušu speciālistu profesionālajiem padomiem. Nepieciešamības gadījumā iespējama arī izvēlētās santehnikas uzstādīšana un montāža. Šo gadu laikā par labāko izvēli ir pārliecinājušies vairāk nekā 10 000 apkalpoto klientu.

Mūsu veikalā Tu vienmēr atradīsi sev piemērotākās vannas vai dušas un duškabīnes no pazīstamākajiem ražotājiem, kā arī tualetes podus, ūdens maisītājus un vannasistabas mēbeles. Mēs palīdzēsim iekārtot vannasistabu, kas padarīs Tavu ikdienu daudz ērtāku. Un arī skaistāku.

Ja vēlies tikai renovēt vai remontēt savu vannasistabu, Tevi noteikti ieinteresēs mūsu plašais keramiskās santehnikas klāsts – piekaramie tualetes podi un izlietnes arī bidē un pisuāri. Ieklausies zinošu speciālistu padomā, un Tu vienmēr vari būt drošs, ka esi izvēlējies labāko no mūsu daudzveidīgā piedāvājuma, kurā ietilpst stilīgas izlietnes un virtuves jaucējkrāni, duškabīnes, trapi, siltās grīdas, boileri un praktiskas saimniecības preces.

Mūsu veikala sortiments pārsniedz 25 000 preču no zināmākajiem zīmoliem, piedāvājot kvalitatīvas lietas no tādiem ražotājiem kā Gustavsberg, Villeroy & Boch, Hansgrohe, IFO, Laufen, Jika, Duravit, PAA, Vispool, Grohe, Roca, Kaldewei, Geberit, Ravak, Roltechnik, Huppe, Victory Spa, Tece u.c. Tavs sapnis par jaunu un skaistu vannasistabu ir reālāks nekā jebkad!